Logo

French Toast 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
2 toastbrød
1 æg
kanel
Smør / margarine til stegning
 
Vend toastbrødene først i det piskede æg og derefter i kanel.
Æg og kanel kan evt. kommes i dybe tallerkener.
Derefter steges toasten på en pande med smør/margarine og VOILA !
Smager også godt med ahornsirup ! 
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.630 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?