Logo

Hjemmelavet mysli med kokos

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Hjemmelavet mysli med kokos

 

Lav din egen mysli det er nemt, smager skønt og så ved du akkurat, hvad den indeholder.

ca. 15 portioner. Arbejdstid: 20 min. Bagetid: 20 min.

 

#

500 g grovvalsede havregryn

100 g kokosmel

100 g græskar- eller solsikkekerner

50 g sesamfrø

25 g blå birkes

100 g honning

1 dl neutralt smagende olie

1 dl æblesaft

*

 

Bland havregryn, kokosmel, græskarkerner eller solsikkekerner, sesamfrø og birkes i en stor skål.

Rør honning, olie og æblesaft sammen, og vend det sammen med havregrynsblandingen.

Bred det ud på et par bageplader med bagepapir og læg et stykke bagepapir over.

Sæt pladerne i ovnen ved 160 °C varmluft i ca. 20 min., og rør et par gange undervejs, til myslien er gylden.

Afkøl myslien, og opbevar den i en lufttæt beholder.

Brug myslien som drys på ymer, yoghurt eller mælk evt. med friske stykker æble eller anden frugt.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 350 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Mysli med abrikos og tranebærDet gode ved hjemmelavet mysli er, at du selv kan bestemme, hvad der skal i. Prøv også...
• Hjemmelavet mysli med nødderMüsli kommer oprindeligt fra Schweiz, hvor det blev udviklet af en læge til brug for...
• Mysli med abrikos og tranebærDet gode ved hjemmelavet mysli er, at du selv kan bestemme, hvad der skal i. Prøv også...
• Pærer - go!En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!