Logo

Müsli med nødder og tørret frugt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g havregryn
200 g hasselnødder
200 g mandelflager
200 g rosiner
6 snittede tørrede figner
3 dl akaciehonning
 
Bland havregryn, nødder, rosiner og figner med honning og hæld det i et ovnfast fad. Bag blandingen midt i ovnen ca. 20 min. ved 180°C.
Vend müslien undervejs, så det hele bliver bagt.
Lad müslien afkøle og gem den i et tætsluttede glas/dåse.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.516 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her