Logo

Mysligrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Mysligrød

 

Mange børn og voksne elsker grød, og der er mange variationsmuligheder. Brug forskellige frø og varier dem ligesom anden mad. Husk, at børn først må få honning, når de er over 1 år, og at hele nødder og store kerner bør hakkes, før de gives til de mindste.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 10 min. Kogetid: ca. 5 min.

 

#

2 dl havregryn (eller andre valsede flager)

2½ dl mælk

2½ dl vand

½ dl kokosmel

¼ tsk salt

2 spsk græskarkerner

25 g korender eller rosiner

 

Tilbehør:

20 g hasselnøddekerner

mælk og evt. flydende honning

*

 

Rør havregryn, mælk, vand, kokosmel og salt sammen i en gryde.

Kog i et par min, mens du rører over hele grydens bund.

Tilsæt græskarkerner og korender eller rosiner.

 

Hak hasselnødderne, og dys dem over grøden.

Server med mælk og evt. flydende honning.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 314 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• TimianolieEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Honning - chokoladekage med kanelcremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fiskepostej med broccoliEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sorbet af årstidens bærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!