Logo

Ristet havregryn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½-2 dl havregryn
50 g sukker
50 g smør
 
Smelt smørret på en stor pande.
Rist havregrynene sprøde og gyldne med sukkeret under stadig omrøring. Hæld dem til afkøling på en tallerken.
Tips: Er super oven på en gang koldskål, en varm sommerdag 
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.961 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad laver du på St. Bededag 2024



Effektiv reklame - klik her