Logo

Skinke-æggefad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 store kogte kartofler
250 g kogt skinke eller pålægsrester
6 hårdkogte æg
100 g reven emmentaler ost
salt
peber
2 bdt Purløg
2 dl cremefraiche
2 tomater

Skær kartoflerne i tynde skiver.
Hak skinken og æggene fint.
Klip purløgene.
Læg et lag kartoffelskiver i bunden af en smurt souffleform eller andet dybt og rundt ovnfast fad.
Drys med salt, peber og purløg.
Dernæst et lag skinke og æg, et lag ost, osv. Slut med kartofler.
Øs cremefraiche over og arranger tomatskiver i en ring ovenpå
Bag retten i en varm ovn ved 180°C i 30 minutter.
Drys med purløg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.078 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her