Logo

Skinke-æggefad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 store kogte kartofler
250 g kogt skinke eller pålægsrester
6 hårdkogte æg
100 g reven emmentaler ost
salt
peber
2 bdt Purløg
2 dl cremefraiche
2 tomater

Skær kartoflerne i tynde skiver.
Hak skinken og æggene fint.
Klip purløgene.
Læg et lag kartoffelskiver i bunden af en smurt souffleform eller andet dybt og rundt ovnfast fad.
Drys med salt, peber og purløg.
Dernæst et lag skinke og æg, et lag ost, osv. Slut med kartofler.
Øs cremefraiche over og arranger tomatskiver i en ring ovenpå
Bag retten i en varm ovn ved 180°C i 30 minutter.
Drys med purløg.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.778 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Vil du boykotte noget fra Rusland?


Effektiv reklame - klik her