Logo

- Pastasaucer ♥

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Makaroni og spaghetti er de pastatyper, vi kender bedst. Der findes mange flere, som alle har det fælles, at de er lavet af hvedemel, vand og andre ingredienser som spinat og æg.
Pasta er god mad, som vi er begyndt at spi­se stadig mere af. Pasta er mager mad og for­højer heller ikke blodsukkeret så hurtigt som kartofler. Pasta er let lavet og plejer at være favoritretter for børn og unge. For at pasta skal være en nydelse, må der serveres noget godt til. Vi har valgt at give forslag til nogle pastasaucer, som du kan variere i det uende­lige. Blandt kødretter findes også kødsau­ce, som passer godt til pasta.
Du kan købe frisklavet eller tør pasta, el­ler du kan selv lave pasta med eller uden æg.
I middelhavslandene, hvor man spiser me­get pasta, bruges ofte olivenolie til at svitse de forskellige ingredienser i til pastasaucer­ne. Hvis du hellere vil bruge din sædvanlige bløde plantemargarine eller flydende marga­rine, er det også udmærket.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 655 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• SennepssmørEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Gulerødder med mynteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Spinatsalat med blæksprutter, ferskrøget laks og basilikumolieEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• RomfromageFromage til dessert. Se opskriften på den lækre fromage med rom her
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os