Logo

Agurkesalat - Thai

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Agurkesalat - Thai

1 agurk
½ frisk chilipeber
2 dl vand
2 spsk hvidvinseddike
4 spsk sukker
frisk koriander

 

A. Flæk agurken på langs og skær ud i ca. 2 mm. tynde skiver.

Skær chilien ud i tynde skiver.

B. Kog vandet og hæld op i en skål.

Tilsæt vineddike og sukker. Tilsæt agurk og chili.

Dæk til og stil køligt i et par timer inden servering.

C. Drys frisk koriander hen over inden servering.

--

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.961 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• TigermuffinsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Tomatsuppe med oksekødboller og hvidløgsfluteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kalkunbryst i ingefærsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Lun æblekage med rugbrødslåg og flødeskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os