Logo

Agurkesalat - Tzatziki 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 salatagurk
salt
3 fed hvidløg
1/4 liter afdryppet yoghurt
3 spsk olivenolie
vineddike

Yoghurten (3 - 3 1/3 dl) hældes i et kaffefilter og stilles til afdrypning nogle timer - gerne længere - så

vallen kan løbe fra.
Som et alternativ til yoghurt kan anvendes kvark, som ikke skal afdryppes, inden brug.
Skræl agurken og riv den på den grove del af et råkostjern.
Drys den revne agurk med lidt salt, og lad den stå tildækket i 10 minutter.
I mellemtiden pilles og presses hvidløgsfeddene, ned i den afdryppede yoghurt, som tillige tilsættes olivenolie, lidt eddike, salt

og peber.
Pres saften fra de revne agurker (evt. i et viskestykke) og vend agurken i den tilsmagte yoghurt.
Lad salaten stå og trække 1 time i køleskabet inden servering.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.220 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Tomatsalat med mild sherryvinagretteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kinesisk sur-sød sauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Vårsalat med æblevinaigrettePep din yndlingssalat lidt op: med en duftende, aromatisk æbledressing og sprøde...
• Varm mannagrynsbuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os