Logo

Bønneragout

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g blandede bønner (hvid, sort, kidney)
2 spsk olie
1 fed knust hvidløg
1 rød chili uden kerner, finthakket
1 spsk citronsaft
½ tsk salt
peber
2 spsk hakket persille

Bønnerne lægges i blød gern natten over.

Vandet hældes fra og de koges i letsaltet vand i 45 min.
Svits hvidløg chili 1 min i olie og tilsæt bønner og svits i 3 min.

Smag til med citronsaft, salt og peber og drys med hakket persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.063 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her