Logo

Bønneragout

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

150 g blandede bønner (hvid, sort, kidney)
2 spsk olie
1 fed knust hvidløg
1 rød chili uden kerner, finthakket
1 spsk citronsaft
1/2 tsk salt
peber
2 spsk hakket persille

Bønnerne lægges i blød gern natten over.

Vandet hældes fra og de koges i letsaltet vand i 45 min.
Svits hvidløg chili 1 min i olie og tilsæt bønner og svits i 3 min.

Smag til med citronsaft, salt og peber og drys med hakket persille.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 958 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• ØlsabayonEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• MadagascarsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Avocado og citrussalatServer denne friske og delikate salat som tilbehør til fx kogt eller stegt torskerogn...
• ÆggegrødÆggegrød er en gammel dansk ret, og denne opskrift er rimelig simpel at følge. Grøden...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os