Logo

Bønneragout

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

150 g blandede bønner (hvid, sort, kidney)
2 spsk olie
1 fed knust hvidløg
1 rød chili uden kerner, finthakket
1 spsk citronsaft
1/2 tsk salt
peber
2 spsk hakket persille

Bønnerne lægges i blød gern natten over.

Vandet hældes fra og de koges i letsaltet vand i 45 min.
Svits hvidløg chili 1 min i olie og tilsæt bønner og svits i 3 min.

Smag til med citronsaft, salt og peber og drys med hakket persille.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.124 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sauce HollandaiseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Grønsager i strimler i pastaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sommerlig tunsalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ris à l'amande - Ris à la mande - risalamandeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os