Logo

Bønnesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Bønnesalat

 

Hvis du skal nyde salaten i dag, så køb en dåse hvide, sorte eller kidneybønner så sparer du tid til udblødning og kogning.

Arbejdstid: 25 min. Udblødning: 8 timer. Kogetid: 50 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

75 g tørrede bønner

250 g grønne bønner

1 lille rødløg

1 lille fed hvidløg

2 tsk dijonsennep

1 spsk citronsaft

1 spsk olie lidt persille

salt og peber

*

 

UDBLØD de tørrede bønner i koldt vand min. 8 timer.

Kog dem møre i rent vand 40-50 min.

Skyl dem i koldt vand, og dryp dem af i en sigte.

 

NIP de grønne bønner, og blanche r dem i kogende, letsaltet vand 4-5 min.

Skyl dem i koldt vand, og dryp af i en sigte.

 

PIL rødløg og hvidløg, og hak dem fint.

 

PISK en dressing sammen af rødløg, hvidløg, sennep, citronsaft og olie.

Smag til med salt og peber, og vend de to slags bønner sammen med dressingen.

 

DRYS med friskhakket persille, og server som tilbehør eller frokostret.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.329 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bønner, hvideBønner stammer oprindeligt fra Sydamerika- og Mellemamerika og er det man kalder umodne,...
• Bønnesalat med mandelflagerSprød og frisk salat med flere variationsmuligheder - den bør prøves
• Grønne bønner med sennepBønnesalat er hurtigt, sundt og lækkert grønt tilbehør. Damp bønner, rør en marinade, snit...
• BanansouffléSoufflé, her med banan, er en let æggeret eller dessert. Navnet stammer fra fransk og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os