Logo

Bagte kartofler med spinat og ost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Bagte kartofler med spinat og ost

 

Uhm, dobbeltbagte kartofler her er de fyldt med stuvet spinat og ost.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20 min. Bage/kogetid. 15 min. eller 1 time

 

#

2 bage kartofler

½ pakke frossen flødestuvet spinat (200 g)

50 g revet ost

salt og peber

*

 

Prik kartoflerne med en kødnål. og bag dem møre i ovnen ved 200 °C i ca. 1 time eller i mikroovn ca. 10 min.

 

Varm spinaten efter pakkens anvisning.

 

Halver kartoflerne, og skrab kartoffelmassen ud af skallerne.

Mos det groft og tilsæt den stuvede spinat.

Smag til med salt og peber, og fordel fyldet i de tomme skaller.

Drys med ost, og gratiner kartoflerne under grillen i 2-4 min.

 

Server som tilbehør eller frokostret.

 

Bagte kartofler med spinat og ost


Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin



 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 970 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kold og varm kartoffelsuppeNyd en kold kartoffelsuppe på en varm dag - eller omvendt. Den kolde suppe er blendet med...
• Sparemad med kartofler - Se opskrifter til kartoffel-elskere herSæt de gode danske kartofler på menuen. Det er nemt at tilberede velsmagende og mættende...
• Sød kartoffelSød kartoffel (latin: Ipomoea batatas) eller batat er en rodgrønsag, der tilhører...
• Hindbærpocheret pære med druesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!