Logo

Blommechutney 5

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Blommechutney 5

 

Friske blommer er gode til en krydret chutne½ Nyd som tilbehør til kolde og varme retter eller en moden ost.

Arbejdstid: 20 min. Kogetid: 30 min. Giver ca. ¾ liter

 

#

750 g blommer

175 g sukker

1½ dl eddike

1 spsk groft salt

1 tsk sennepsfrø

10 g fintrevet ingefær

1 stk hel kanel

2 stk stjerneanis

2 stk hel allehånde

*

 

VASK blommerne, halver dem, og fjern stenene.

Skær blommerne i både.

 

BLAND sukker, eddike og krydderier i en gryde, og kog det igennem til sukkeret er opløst.

 

TILSÆT blommerne, og lad chutneyen simre, til blommerne er møre, og væden er sirupsagtig i konsistensen ca. 25 min.

 

FISK evt. de hele krydderier op med en gaffel, hæld chutneyen på skoldede glas, og luk dem til med det samme.

 

SERVER blommechutney som tilbehør til kødretter, kold skinke eller kraftige oste.

Blommechutney 5


Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 377 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Blommechutney 7En chutney er som oftest et tilbehør til indisk mad. Chutneyen består som regel af indkogt...
• Katrineblommekage Den lune Katrineblommekage smager dejligt med iskoldt flødeskum til eller måske med en...
• Blommechutney 4Her er en opskriften på en lækker og hurtig opskrift på en blommechutney med blandt andet...
• Affogato al caffeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os