Logo

Blommechutney 4

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Blommechutney 4

 

1-2 kg blommer

1 pakke rosiner (250 g)

3/4 liter eddike

2 røde peberfrugter

6 løg

150 g sukker

2 spsk friskreven ingefær eller 1 spsk tørret

1 tsk cayennepeber

1/2 spsk salt

konserveringsmiddel

*

 

Blommerne skylles, udstenes og skæres i små stykker.

Rosiner og eddike kommes i en gryde og bringes i kog, mens peber­frugterne og løgene skæres i små stykker og kommes ved.

Lad det koge mør under låg ca. 1/2 time.

Tilsæt de fintskårne blommer og derefter sukker, salt og kryd­derier.

Lad chutneyen simre videre, til konsistensen er som en lind grød.

Chut­neyen kommes på rengjorte glas, og der tilsættes konserveringsmiddel, fx Atamin, hvis de skal holde mere end to uger.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 783 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• IveFrugten modner først i september. Store runde blårøde frugter som er saftige og søde
• Blommemarmelade med valnødderMarmelade er overraskede let at lave. Og så smager marmeladen her med blommer og valnødder...
• ExcaliburMeget stor rødviolet blomme, som er fast sød og saftig med en god aroma. Stenen løsner let...
• Ristede abrikoser med yoghurtDenne lynhurtige og lækre dessert kan også tilberedes med blommer, ferskner eller...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os