Logo

Blommechutney 4

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Blommechutney 4

 

1-2 kg blommer

1 pakke rosiner (250 g)

¾ liter eddike

2 røde peberfrugter

6 løg

150 g sukker

2 spsk friskreven ingefær eller 1 spsk tørret

1 tsk cayennepeber

½ spsk salt

konserveringsmiddel

*

 

Blommerne skylles, udstenes og skæres i små stykker.

Rosiner og eddike kommes i en gryde og bringes i kog, mens peber­frugterne og løgene skæres i små stykker og kommes ved.

Lad det koge mør under låg ca. ½ time.

Tilsæt de fintskårne blommer og derefter sukker, salt og kryd­derier.

Lad chutneyen simre videre, til konsistensen er som en lind grød.

Chut­neyen kommes på rengjorte glas, og der tilsættes konserveringsmiddel, fx Atamin, hvis de skal holde mere end to uger.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.914 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her