Logo

Blommekompot

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

En kompot er en slags grød, der hverken er udkogt eller pureret. Kompot kan laves på mange typer frugt. Her laves kompotten af blomme. Prøv den som tilbehør til dessert eller madretter.

 

3/4 kg halve udstenede blommer

3 dl vand

ca. 125 g sukker (1 1/2 dl)

evt. 1/2 citron

*

 

Skær blommerne i tynde skiver. Bring vand, sukker og saft af citron i kog i en gryde. Kom blommerne i og kog dem knapt møre i lagen ved svag varme.

Smag til med sukker.

Serveres afkølet.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 978 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• PestokartoflerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• CiabattaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Ris med grønne ærter - Risi e bisiEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Marcipan-is med kirsebærEn flødeis med marcipan og friske, danske kirsebær
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os