Logo

Bradepandebrød - brød i bradepande

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Her er opskriften på et lækkert bradepandebrød lavet på pizzamel og durummel. Brødet er let at lave og er perfekt som tilbehør til kødretter eller salater. Nemt bagværk.

200 g kartofler
25 g gær
4 dl lunken vand
250 g durummel
400 g pizzamel
2 tsk groft salt
100 g sorte oliven, hakket
1 tsk tørret oregano
1 tsk tørrede provence urter.

*


De kogte og mosede kartofler blandes med gær og vand. Tilsæt pastamel, salt, urter og oliven.
Derefter blandes pizzamel i til dejen er glat og smidig og den presses ud over en smurt bradepande og hæver under plastfilm i mindst en time. Med en pizzaskærer deles brødet i 20 stk overhældes med lidt olie og salt. Bages i en 250ºC varm ovn i ca. 30 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 6.747 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?







Effektiv reklame - klik her