Logo

Budapester salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g magert kogt oksekød
2 syltede pimentoer
2 friske tomater
1 løg
hovedsalat til pynt
Persille

Dressing:
1 fed hvidløg
3 spsk olivenolie
2 spsk eddike
salt
friskkværnet peber

Skær oksekød, pimentoer og tomater i tern.
Hak løget og bland ingredienserne.
Hæld dressingen over og stil salaten i køleskab en halv times tid.
Pynt med salatblade og drys persille over.
Servér sigtebrød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.046 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her