Logo

Bulgursalat 4

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

bulgur (grov)
olie
salt og peber
tørede abrikoser
pinjekerner
citron
 
Kog bulguren efter anvisning
rør imens olie, salt, peber og lidt citronsaft sammen.
rist pinjekernerne og skær de tørede abrikoser i tern.
Bland det hele sammen og stil det i køleskabet.
Skal spises koldt

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.865 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her