Logo

Bulgursalat med krydderurter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g bulgur
1 terning hønsebouillon
500 g tomater
8 dl finthakket kruspersille
2 dl klippet purløg
saften af 2 citroner
1 lille pose pinjekerner
salt og peber
 
Kog bulguren i hønsebouillon som anvist på pakken.
Del tomaterne i kvarte, fjern saft og kerner og skær i små terninger.
Bland bulguren med tomater, krydderurter og citronsaft.
Rist pinjekernerne og bland i, smag til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.818 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her