Logo

Chilieddike

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 dl hvidvinseddike
5 – 6 små røde chilier
nogle få strimler citronskal

Læg de små hele chilifrugter i en flaske med hvidvinseddike.
Læg et par strimler citronskal i hver flaske, som nu lukkes, og opbevares i et mørkt skab, til eddiken har den ønskede styrke.
Man kan selv bestemme eddikens styrke ved antallet af anvendte chilier.
Hvis man ønsker en mild chili eddike, kan man fjerne kerne – da det er her den stærke smag findes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.091 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her