Logo

Dansk champignon remoulade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Dansk champignon remoulade

Her er opskriften på Danish style gourmet remoulade til dine hotdogs.

 

½ kop hakkede champignon

1 skalotteløg, finthakket

¼ kop gulerod, finthakket

2 syltede agurker, finthakket eller 5-6 skiver agurk, finthakket

1 tsk kapers, hakket

1 tsk estragon, hakket

1 tsk Dijon sennep

1 spsk vineeddike

½ kop mayonnaise

 

Sauter champignon, skalotteløg, gulerod i lidt smør til let brunede.

Tilsæt vineddike and reducer væsken væk.

Tilsæt Dijon, kapers og agurk.

Lad det afkøle og bland med mayonnaise.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.658 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Brun sauce 2006En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pikant kartoffelsalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• CitroncauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Belgisk risbudding Denne opskift stammer, som navnet antyder, fra Belgien hvor den er kendt som rijspap. I...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os