Logo

Den duftende gryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
30 cm cassia-kanelstang
15 hele stjerneanis
5 hele grønne kardemommekapsler
2 spsk hele fennikelfrø
1 spsk hele anisfrø
1 spsk skåret lakridsrod
4 spsk hele sichuan pebere
frisk ingefær som en mellemstor kartoffel
tynd orange skal af en appelsin
2 spsk groft salt
5 dl tyk soja
5 spsk tynd soja
150 g muscovadosukker
2 dl mellemtør sherry
1 dl sød sherry
+ kød efter eget valg

Kom det hele i en stor gryde med 3 l. vand.
Kog sagte ien halv time.
Kom det valgte kød i og lad det simre, til kødet er mørt.
Til den duftende gryde skal man spise jasminris, og dem koger man bedst i en riskoger. En genial ting, også til havregrød - og i en snæver vending til risengrød og kartofler.
Prøv fx de saltede og gærede grønsager, man køber i kinabutikker - i små smukke krukker. De holder i årevis og giver i små mængder som en relish et fint velrettet slask til alt muligt med ris. .
Desuden en sursød hvidkålssalat med sukker, æbleeddike/riseddike, salt og hvidløg, som der desværre ikke er forklaring på i denne omgang.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.587 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kartoffeltærte med tomatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Varm bærsauce til dessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kulørt bulgur En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Isdessert med marengslågEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!