Logo

Ecco salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

450 g luxus rejer
1 bk. friske champignoner
1 hoved icebergsalat
1 lille bakke cherrytomater
1 dåse asparges
1 fed hvidløg
1 dl jomfruolivenolie
¼ dl vineddike
hakket persille
fransk sennep

Olie og eddike kommes i en flaske og rystes sammen, fransk sennep, hvidløg, salt og peber tilsættes efter behag.
Champignoner skæres i skiver, aspargessnitterne deles i to.
Rejer, champignoner og asparges kommes i en skål, dressingen hældes over, den hakkede persille tilsættes og det hele vendes forsigtigt til det er godt blandet.
Lad salaten trække i dressingen 1-2 timer før servering.
Anret salaten i en skål med fintskåren iceberg salat, pynt med
cherrytomater på toppen.
Kan serveres med letristet brød og smør.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.703 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her