5 -6 æg 
500 g  hakket kalve- og flæskekød 
60 g  hvedemel 
2 spsk  rasp 
1 æg 
1 ½ dl  vand 
Panering: 
hvedemel 
æg 
rasp 
 
Stegning: 
olie 
smør 
Kog æggene 5 -6 minutter, afkøl dem i koldt vand og pil dem.
Lav farsen af kød, hvedemel og rasp. 
Rør æg og vand i og krydr farsen med salt og peber. 
Lad farsen hvile i 20 minutter.
Rul æggene i hvedemel.  
Læg en portion fars på en stykke bagepapir, læg et æg midt på farsen og brug papiret til at rulle farsen rundt om ægget. 
Paner de farserede æg i pisket æg og rasp, før de steges på en opvarmet pande med smør og olie. 
Brun hurtigt æggene og lad den stege videre i ca. 15 minutter.