Logo

Farserede æg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

5 -6 æg
500 g hakket kalve- og flæskekød
60 g hvedemel
2 spsk rasp
1 æg
1 ½ dl vand

Panering:
hvedemel
æg
rasp

Stegning:
olie
smør

Kog æggene 5 -6 minutter, afkøl dem i koldt vand og pil dem.
Lav farsen af kød, hvedemel og rasp.
Rør æg og vand i og krydr farsen med salt og peber.
Lad farsen hvile i 20 minutter.
Rul æggene i hvedemel.
Læg en portion fars på en stykke bagepapir, læg et æg midt på farsen og brug papiret til at rulle farsen rundt om ægget.
Paner de farserede æg i pisket æg og rasp, før de steges på en opvarmet pande med smør og olie.
Brun hurtigt æggene og lad den stege videre i ca. 15 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.682 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her