Logo

Flødetomatsauce med basilikum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1 dåse hakkede flåede tomater
1/4 l piskefløde
1 spsk basilikum (tørret)
salt, peber
2 tsk sukker
 
Tomaterne kommes i en gryde og bringes i kog.

Derefter tilsættes de øvrige ingredienser.
Saucen skal nu kun simre ved svag varme i 10 minutter.
Tilsæt evt. en halv bouillonterning efter behag.
 
Tips: God til pasta, ris og kartofler. Grillet kød går fint dertil.  

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 734 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Basmati ris med chili og hvidløgBasmatiris er langkornede og aromatiske ris, der særligt dyrkes i Nordindien. Husk at ris...
• Olivenbrød 4En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Bruschetta - skønne tomatbrødServer disse skønne tomatbrød som tilbehør til den grønne pastaret, eller som en lille...
• AppelsinsandwichEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os