Logo

Fladbrød, basisopskrift

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Fladbrød, basisopskrift


Fladbrød er et virkelig anvendeligt brød som kan bruges til fx shawarma, falafler, tortillas, quesedilla eller bare wraps. De smager rigtig godt ...

12 stk.


# Råvarer til fladbrød:

12,5 gram gær

3 dl lunken vand

1 tsk. salt

½ dl olie

Ca. 500 gram hvedemel

1 æg

1½ dl mælk

1 spsk olie

*

 

Fremgangsmåde:

Opløs gæren i den lunkne vand.

Tilsæt salt og olie og rør godt.

Tilsæt melet til det bliver en lækker blød dej.

Den må ikke være for fast, men gerne en smule klistret.

Lad dejen hæve 45 minutter tildækket.

Slå dejen op til 12 boller og tryk dem meget flade. (ca. 1 cm høje)

Læg dem på en bageplade med bagepapir og lad dem efterhæve 20 minutter.

Pensel dem med en blanding af æg, mælk og olie.

Bages i ovnen ved 225 °C til de er gyldne.

 


 


Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.321 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hurtige kærnemælksboller - bagt uden gærEr brødskuffen tom, så er her en nem opskrift til nogle hurtige boller. Varier selv med...
• Boller, bagt uden gærHjemmebagte boller smager bare bedst, især lune fra ovnen med smør og syltetøj. disse er...
• Boller med basilikumDisse boller er virkelig gode både varme og kolde, eller hvorfor ikke riste dem i ovnen....
• GrapesorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!