Logo

Græsk landbrød med feta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hvedemel
2 ½ dl lunkent vand
30 g gær
1 tsk salt
1 spsk olie
1 æg
100 g fetaost
20 sorte oliven
 
Rør gæren ud i vand.
De øvrige ingredienser røres i dejen og den æltes godt.
Lad den hæve i 30 min.
Dejen slås ned og rulles til en aflang flade.
Ost og oliven (uden sten) fordels ud over brødet, der rulles sammen på den
lange led og drejes som en snegl på bagepladen.
Efterhæver i 20 min.
Pensles med mælk eller æg og bages ved 200ºC i 30 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.217 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her