Logo

Grønne bønner og kartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
750 g grønne bønner friske eller dybfrosne
500 g kartofler
40 g smør
1/2 løg
persille hakket
salt

Bønnerne og de finthakkede løg vendes i smør.
1-1 1/2 kop vand kommes ved.
Sæt trefoden over og ovenpå den hullede indsats med de lagvis saltede kartoffelskiver.
Luk gryden og kog 5-7 minutter.
Afkøl gryden og luk den op.
Server bønnerne som tilbehør til koteletter og lignende.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 628 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fiskesalat med sennepssauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Råstegte rødbeder og kartoflerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Fyldte æg med flødeostFyldte æg, på engelsk kalder deviled eggs, er hårdkogte æg med blandt fyld. Her er fyldet...
• Citronmarinerede jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os