Logo

Grahamsbrød uden hævning

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Når man laver brød, skal det ofte stå at hæve i kortere eller længere perioder. Men det behøver dette lækre grahamsbrød slet ikke. Brødet er hurtigt og nemt at lave og smager dejligt.

 

4 dl lunkent vand
50 g gær
325 g grahamsmel
100 g hvedemel
2 tsk salt
1 tsk sukker
 
Rør gæren ud i vandet.
Bland grahamsmel, hvedemel, salt og sukker og rør det i.
Rør dejen godt sammen og fyld den i en middelstor bageform (ca 1,8 l ).
Sæt brødet på nederste rille i en kold ovn.
Tænd ovnen på 225ºC og bag i 40 min.
 
Tips: Dejen skal være klistret. Den skal røres - ikke æltes.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.765 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kartofler med baconKartofler med bacon er et glimrende valg som tilbehør til for eksempel kødretter. Er en...
• Varm vintersalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kyllingesalat med soya-ingefærvinaigretteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Italiens Tirami suEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os