Logo

Gratineret bladselleri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 stilke bladselleri
40 g smør
40 g hvedemel
1 lille løg, hakket
1 spsk piskefløde
1 dl ananas i tern
1 dl ananassaft
salt
peber

Gør bladselleristilkene i stand og skær dem evt. midt over og fordel dem i et lille smurt og raspet ovnfast fad.
Smelt smør i en gryde, tilsæt det hakkede løg og svits det. Kom melet i og dernæst fløde og ananas plus saft.
Spæd evt. med mere fløde til saucen har en passende konsistens. Smag saucen til med salt og peber og hæld den over bladsellerien.
Gratineres i ovn i ca. 10 min ved 225 º.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.760 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her