Logo

Gulerod i hvidløgsdressing

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg gulerødder
hvidvin
olivenolie
3 fed hvidløg
salt
citron

Gulerødderne skrælles og med skrællekniven skræller du videre i tynde strimler på 10 cm`s længde. Eller skær gulerødderne i tynde strimler med en skarp kniv.
Tilbered dressingen til den smager godt – hæld den over gulerødderne og lad det hele trække i et døgn i køleskab.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.104 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her