Logo

Gulerodssalat med æbler og rosiner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

750 g gulerødder
2-3 æbler
75 g rosiner

Marinade:
2 spsk salt
1 dl lagereddike
½ dl olivenolie
50 g sukker
1 citron saften

Gulerødderne skrælles og rives groft på et rivejern.
Æblerne skrælles og rives ligeså, blandes med gulerødder og rosiner.

Marinaden:
Eddike og sukker koges op og afkøles, blandes med olien, salt og smages til med citronsaften.
Marinaden kommes over salaten ca. ½ time før servering, salaten vendes godt rundt. Vend igen før serveringen.
Salaten kommes i en passende skål, og hæld lidt af marinaden ved.
Denne salat kan serveres til næsten alt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.607 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her