Logo

Gulerodssalat med yoghurtdressing

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 dl yoghurt
5-6 gulerødder
½ dl rosiner/ dadler
1 dl valnødder/cashewnødder/mandler eller ristede solsikkekerner
¾ dl frisk appelsinsaft
2 spsk rørsukker eller honning
½ tsk stødt kardemomme

Yoghurten hældes til afdrypning i et rent klæde 1-2 timer.
Gulerødderne vaskes, skrælles og rives fint.
De tørrede frugter vaskes og evt. hakkes.
Nødderne vaskes og hakkes (mandlerne skal smuttes først).
Eller rist solsikkekernerne på en pande over svag varme, til de er gyldenbrune.
Det hele blandes omhyggeligt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.569 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her