Logo

Honningmarinade med grape til spareribs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

 

2 spsk tamari

2 spsk flydende honning

1 tsk stødt ingefær

1 fed knust hvidløg

2 tsk sennep

1 dl tomatjuice

2 tsk eddike

2 spsk grapefrugtsaft

2 tsk fintreven grapefrugtskal

 

Rengør alle ingredienserne og blend dem.

Pensl det på spareribs og bag kødstyk­kerne i ovn ved 200°C i ca. 25 min.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.667 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Stuvede ærter og gulerødderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Karamelsauce 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Tomatchutney 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Svesker med mandellåg i stegesoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os