Logo

Hvidkålssalat med citronfløde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 dl fintsnittet hvidkål
25 g grofthakkede nøddekerner
2 spiseæbler, skåret i terninger

Dressing:
1 ½ dl piskefløde
1-2 spsk citronsaft

Bland kål, nøddekerner og æbleterninger.
Pisk fløden og smag den til med citronsaft.
Bland salaten i fløden lige inden serveringen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.552 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her