Logo

Hvidløgskartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½ kg kartofler, vasket og skåret i både
6 fed hvidløg, hakket
2 spsk olivenolie
2 kvist erosmarin

Tænd ovnen på 220°.

Blancher kartoffelbådene 2 min. i kogende vand, evt. ad flere omgange. Lad dem dryppe lidt af og fordel dem i en bradepande. Kom hvidløg i et stålbæger (dl-mål) og hæld olien over. Varm det forsigtigt op på en lun kogeplade ca. 5 min. Bland med kartofler og rosmarinnåle.
Steg kartoflerne i ovnen til de er møre og har fået lidt farve ca. ½ time.

Tips: Server dem til alle typer stegt kød

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.489 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her