Logo

Hvidløgsmayonnaise

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dressing / marinade

100 g mayonnaise.
2 fed fint hakkede hvidløg.
Saften af ¼ citron.
1 dl piskefløde eller cremefraiche.
salt og peber

Rør ingredienserne sammen og lad det færdige resultat trække en time.
Den færdige hvidløgs-mayonnaise er ligeledes udmærket som fyld i bagte kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.407 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her