Logo

Kantarelsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sådan en svampesauce er ganske let at lave. Du behøver blot bouillon, skalotteløg, smør og svampe selvfølgelig. Hvis du ikke er til kantareller kan Karl Johan også bruges.

 

5 dl hønsebouillon
3 finthakkede skalotteløg
300 g kantareller (eller Karl Johan)
75 g smør
salt
peber

*

Kog bouillonen ind til det halve. Rist svampe og løg på en pande.
(skær eventuelt svampene ud i mindre ensartet stykker)
Pisk smørret i den indkogte bouillon.
Bland svampe og løg i.
Smag til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.512 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her