Logo

Kantarelsauce lavet på fløde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kantarelsauce lavet på fløde

 

Så bliver det ikke lettere at lave en dejlig sommer sauce med kantareller, fløde og løg. Sæsonen for kantareller er i Danmark er juni-august, så måske skal denne sauce prøves til grillmaden eller bøffen?


# Ingredienser

500 g kantareller
1 skalotteløg
3 dl piskefløde


* Tilberedning

Kantarellerne børstes rene og sauteres i lidt smør med de hakkede skalotteløg og koges ind med piskefløde, smages til med salt og friskkværnet hvid peber.

Hvis kantarellerne er meget beskidte, kan de skylles kort i koldt vand, men så er det meget vigtigt, at de tørres i et viskestykke og bagefter stilles et tørt sted med et nyt tørt viskestykke til næste dag.



Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 4.010 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?