Logo

Kold solsikke- og kartoffelsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 dl spirede solsikkekerner
1 kg faste aspargeskartofler (kogte)
100 g mayonaise
2 dl ymer
1 lille finthakket løg
2 fed hvidløg
1 tsk dijonsennep
1 tsk paprika
evt. et drys salt og peber

De spirede solsikkekerner skylles let og vendes forsigtigt med kogte kartofler skåret i skiver.
De øvrige ingredienser røres sammen og blandes let med kartoflerne og solsikkespirerne.

Tips: Solsikkekerner til spiring behandles som andre spirer, men de må ikke blive for grønne, da de således bliver bitre.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 546 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Frisésalat med gorgonzola En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Salat med kyllingefiletEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Grillstegte grønsager med gremolataGremolata er navnet på den italienske blanding af hvidløg, citronskal og persille, som...
• Culotte og grøn kartoffelsalat + Marcipan muffins En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os