Logo

La Santa kartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
150 gram maldon salt.
en halv citron.
et kilo nyopgravede ikke for store kartofler.
 
Skyl kartoflerne og hæld dem i en stor gryde. Hæld salt i og læg den halve citron i bunden af gryden.
Som ekstra låg, ligges et viskestykke over kartoflerne.
De skal nu bringes i kog, og koger i 45 minutter.
Når de er kogt hældes de i et fad uden at ligge i lag, drysses med lidt fint salt.
 
Tips: smager super med en god dressing til fx.  hvidløgsdressing.
Det er helt rigtigt, at det er 150 gram maldon salt der skal til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.239 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• KernerugbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• VildtsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kålsalat med cashewnødderHer er en asiatisk inspireret salat, der også kan serveres som forret eller til frokost....
• Jordbær Adelina PattiEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!