Logo

La Toffaille

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(4 personer)
 
1 kg skrællede og skiveskårne kartofler
1 dl gåsefedt
80 g store røgede bacontern
3 fed upillede hvidløg
Timian, laurbærblad, salt, peber
 
Steg kartofler og bacon hårdt i gåsefedtet i en tykbundet gryde. Tilsæt timian, laur­bærblad, salt og peber.
Efter 10 minutters "hård" stegning, når kartoflerne er gyld­ne, lægges låg på.
Lad stege videre stille og roligt i 20 minutter.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.859 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her