Logo

Landbrød fra provence

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Surdej:
25 g gær
1 ½ dl lunkent vand
120 g grahamsmel
½ l. kærnemælk
2 tsk salt
1 spsk olie
150 g grahamsmel
600 g hvedemel

Surdej:
Gær, vand og grahamsmel røres sammen.
Skålen dækkes med folie og står ved stuetemperatur ca. 1 døgn.
De øvrige ingredienser tilsættes og dejen æltes godt igennem.
Stilles til hævning et lunt sted ca ½ time.
Dejen slås ned og formes til en hestesko.
Efterhæver ca. ½ time.
Ridses rundt i midten.
Bagetid ca. 50 minutter ved 200°C.

Tips: Hvedemel skal helst opbevares tørt og køligt og stilles lunt et par
timer, inden det skal bruges.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.721 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her