50 g  gær 
1 dl  lunkent vand 
3 dl  kærnemælk 
3 spsk olie 
1 ½ tsk  groft salt 
250 g  hvedemel ( eller 125 g hvedemel og 125 g fuldkorn hvedemel. )
350 g  sigtemel. 
 
Rør gæren ud i lunkent vand. 
Tilsæt kærnemælk, olie, salt og hvedemel. 
Bland sigtemel i lidt af gangen, sådan at der opnås en ensartet dej som er fast. 
Ælt dejen godt igennem og stil den tildækket til hævning i 45 min. 
Slå dejen ned og del den i tre lige store dele, som herefter rulles ud i pølser. 
Læg de tre pølser ved siden af hinanden, herefter gør man dem fast i den ene ende og så kan man flette det, sørg for at klemme enderne godt sammen. 
Kom det så i en frankbrød form, ( hvis sådan en haves ) ellers kan man forme det som man vil. 
Nu skal det så hæve tildækket i ca 15 min. 
Inden det stilles i ovnen, drysses lidt sigtemel på toppen. 
Bages i ovnen i ca. 30-35 min ved 200°C.