Logo

Panettone

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

2 1/2 dl mælk
30 g gær
1 æg
2 æggeblommer
500 g hvedemel
100 g sukker
1 knivspids salt
100 g blødt smør
80 g rosiner
20 g hakket pomeransskal
20 g hakket sukat
en høj ovnfast glasskål 16 cm i diameter
 
Mælk og gær røres sammen, æg og æggeblommer blandes i.
Hvedemel, sukker, salt og de øvrige ingredienser blandes, og tilsættes
gærblandingen.
Det hele æltes til en smidig dej.
Stil dejen til hævning ca 1 time.
Pensl glasskålen og sæt bagepapir op langs siden så det kigger 4 cm op
over formen.
Slå dejen ned og form den til en kugle.

Kuglen lægges ned i glasformen og ridses.
Dejen stilles til hævning 1 time.

Dejen pensles med smeltet, afkølet smør.
Bages i en 190ºC varm ovn i 40 min.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.568 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Cajun tørmarinadeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Provecalske tomaterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• DecemberbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bondepige med slør og brombærÆblerne er kogt med brombær og vanilje og er en variation af den klassiske "bondepige med...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!