Logo

Pickle relish

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

2-3 mellemstore syltede agurker, finthakkede

1/2 rød peber, finthakket

1/2 grøn peber, finthakket

1/2 gul peber, finthakket

1 hvidløgsfed, finthakket

1 lille rødløg, finthakket

2 spsk æblecidereddike

saft fra 1/2 citron

1 spsk brun farin

1/2 tsk kværnet sort peber

5 spsk vand

salt

 

Bland alle ingredienser (undtagen salt) i en lille gryde.

Bring gryden i kog, skru ned for varmen og lad blandingen småkoge i 10 min.  Lad den køle af.

Smag til med salt.

Opbevares i køleskabet i et syltetøjsglas.

 

Tips: Der står 2-3 syltede agurker i opskriften. Nogle fore­trækker flere agurker i den færdige relish, andre færre. Der er igen tale om smag.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.308 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Citronsauce, forloren hollandaiseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• RissouffléEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Fennikel à la grecqueEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Camembert, nødder og appelsinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os