Logo

Pickles

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lage:
1 ¼ kg sukker
60 g sennep (sød fransk)
40 g karry
1,1 l. lager eddike (1,25)
1 chili
5 g hel sort peber
5 stk lang peber
5 g sennepskorn
2 laurbær
100 g Maizena
½ brev rød melantin

Fyld:
1 stk blomkål
1 stk agurker
350 g gulerødder
200 g bønner
3 stk æbler
350 g perleløg
300 g peberfrugt
2 stk squash
2 stk grønne tomater store

Saltlage:
1 kg salt tilsættes 5 l vand og røres til saltet er smeltet.

Lage:
Sukker, sennep, krydderier, karry og eddike blandes koldt.
(gem lidt eddike til at røre Maizenaen op med)
Lagen koges op og tilsættes melantin og Maizena.
Koges derefter i 10 minutter.

Fyldet:
Grønsagerne ordnes og skæres, eller pilles, i små stykker.
Læg grønsagerne i saltlage i 4 - 8 timer.
Skyl grønsagerne.
Tag lidt af lagen fra og blancher dem her i, lidt af gangen.
Når alle grønsagerne er blancheret og afkølet blandes de med den afkølede lage.
Hvis der ikke er lage nok, bruges den del af lagen som grønsagerne er kogt i.
Der efter fyldes picklesen på glas.

Tips: Kog de forskellige grønsager hver for sig, så de alle forbliver sprøde og lækre.

Tag lidt pickles. Sigt lidt af lagen fra. Hak picklesen groft og bland den op med mayonnaise, efter behag, og du en dejlig hjemmelavet remoulade.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.399 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her