Logo

Pitachips

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Pitachips

 

Nyd med fx Avocadodip til og festen er godt begyndt.

 

Flæk pitabrød på den flade led, og pensl "indersiderne" med olie.

Drys evt. med sesamfrø, og del hver pitacirkel i 6-8 trekanter.

Læg dem på bageplader med bagepapir. og bag dem sprøde i ovnen ved 180 °C i 8-10 min.

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 173 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pitabrød med tunfiskÆble og gulerod giver sprødhed i tunsalaten, som vi har fyldt i grove pitabrød. Salaten er...
• Pitabrød med carpaccio og grønsagerKøb en pakke carpaccio, og fyld kødet i lune pitabrød med marinerede grønsager - det er...
• Minipizza med oksespegepølseSmå pizzaer er nemme at lave, når der bruges pitabrød som bund. Fyldet kan varieres i det...
• Marinerede Æbler med Fromage blancEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os