Logo

Sambal Thøstesen - stærk chilipuré

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 
8 macadamianødder
1 rød peberfrugt
2 store røde chili (milde)
1 tynd skive habanero (meget stærk - kan udelades)
1 piri-piri (lillebitte, tørret, stærk chili)
2 tomater
6 fed hvidløg
1 g rejepasta (købes hos den etniske køb­mand/grønhandler)
2 skalottløg
½ tsk salt
1 skive ingefær
2-3 peberkorn
2 stilke koriander
1 stilk bredbladet persille
1 ½ dl vand
 
Hak alle ingredienser groft og stød til puré i en morter.
Kog massen, til væden er for­dampet og stil til afkøling.
Opbevar chilipuréen koldt på glas med tætsluttende låg.
Rækker meget langt.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.419 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her