Logo

Sensommersalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 gul/rød agurk eller 1-2 almindelige agurker - skrælles, skæres i skiver
Chilifrugt efter smag og behag - snittes i små stykker
En håndfuld friskplukkede bønner (lilla) - blancheres og snittes
Rødløg - snittes fint
Skal fra en økologisk citron - rives
Lidt grønkål (blå) - finthakkes
Gedefeta - smuldres henover
Tallerkensmækker blomster - som pynt
 
Dressing:
Koldpresset jomfruolivenolie
Æblecidereddike
Flydende honning
Salt og friskkværnet sort peber

Ingredienserne røres godt sammen til en ensartet dressing, som hældes over salaten ½ times tid før serveringen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.707 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her